Sagt om jordemoderen

Se flere anmeldelser på facebooksiden <3

Katrine, mor til to:

“Jeg fik den mest fantastiske hjælp af jordemoder, Lise-Lotte! Jeg kan kun give hende mine aller varmeste anbefalinger!
Jeg stod i en svær situation og skulle træffe beslutning om noget, jeg ikke havde tilstrækkelig viden om.
Jeg tog kontakt til Lise-Lotte, som var så fed til at klæde mig på til at kvalificere mit valg. Det gav mig en ro, at blive informeret fremfor at blive rådet (kraftigt) til at træffe det valg de hospitalsansatte jordemødre vist skal råde en til at træffe. Super fed hjælp af en super fed, skøn, empatisk og omsorgsfuld jordemoder! Skulle jeg finde mig selv i en lignende situation ville jeg ikke tøve med at kontakte hende igen!”

Marianne, mor til Asbjørn og tvillingerne Nana og Magne. Lise-Lotte har taget imod alle tre børn efter planen:

“Lise-Lotte var både kærlig, omsorgsfuld, sindssyg kompetent og vidste lige præcis, hvornår hun skulle være omsorgsfuld, og hvornår jeg skulle have det kærlig skub for at komme videre”. 

Helle, mor til Sami, Rebekka og Naomi. Lise-Lotte var efter aftale jordemoder til Helles sidste fødsel:

 “Carsten og jeg kårer hermed Lise-Lotte Rudniak til verdens bedste jordemoder! Tusind tak for at gøre denne unikke oplevelse helt speciel.”

 

 Marianne, mor til Tobias, Viktor og Mathilde. Lise-Lotte har været jordemoder ved de sidste to fødsler. Den sidste aftalt og planlagt:

“Vi havde en jordemoder (Lise-Lotte), der kunne sætte ord på de følelser (både fysisk og psykisk), jeg følte. Hvem der bare kunne have sådan en jordemoder næste gang også…” 

Mia, mor til Sophia:

“du gjorde virkelig en forskel for mig, du tog dig tid, og du så nogle ting, som de andre ikke gjorde, og fik sat ord på for mig, da jeg ikke selv kunne. Det skal du have tusind tak for, og dem som får dig som jordemoder fremover, er meget heldige”

Lisbeth, mor til Frederik og Philip og to englebørn:

“Lise-Lotte havde en hel speciel betydning både pga at vi havde en forhistorie for 5 år før hvor hun bistod os i vores sværeste kamp, da vi mistede vores tvillinger. Derudover havde du igennem forløbet været meget omsorgsfuld, empatisk, lyttende, forklarende, beroligende og tryghedsskabende. Du var altid klar til at holde mig i hånden gi’ en krammer og lytte til mine bekymringer. En offentlig/fremmed jordemoder kunne på ingen måde have givet mig den tryghed og gode oplevelse.Ydermere talte hun også om hvor vigtigt det er som kommende forældre at huske hinanden. Hun er det mest fantastiske og rummelige menneske, hun udstråler så ufattelig meget overblik, erfaring og er den bedste jordemoder som jeg takker for at have oplevet i mange forskellige situationer, både da hun var studerende og som færdigudd. Det har været i alle mine /vores faser, fra krise, dødsfald,omsorg til os begge, glæde , akutte situationer, fødsel og undersøgelser ved nr. 2 fødsel”.

Karina, Mor til Emily og Gustav:

“Lise-Lotte er super professionel og rigtig dygtig til dit arbejde. Hun skaber tryghed og ro. Hun er god til at lytte og ved hvordan hun bedst hjælper, når fødslen er i gang. Hun kunne få min fødsels til at føles nem og mig som en super kvinde, der gjorde alt det rigtige. Jeg vil til hver en tid anbefale dig som jordemoder til alle”.

Nina, mor til tre:

“Lise-Lotte tilbød også at snakke fødslen igennem med mig, og det var uvurderligt, fordi det var med til at sætte det hele i den rigtige kontekst, så jeg kunne komme videre”.