Om jordemoder Lise-Lotte

Hos Fødsel og Familieliv møder du altid jordemoder Lise-Lotte, som har været jordemoder siden 2008 og selv er mor til tre piger.

Du kan læse lidt mere om Lise-Lotte her:

 

Lise-Lottes eget familieliv:

Jeg er mor til tre piger, Andrea fra 2017, Carolina fra 2006 og Isabella fra 2002. Jeg er gift med Morten, som har tre drenge udover vores lille fælles Andrea. Vi bor i Skovlunde.

 

Uddannelse, autorisationer, certificeringer mm:

Jeg er uddannet jordemoder, og jeg har en master i sundhedspædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet. Sidstnævnte gør mig kvalificeret som censor ved Jordemoderuddannelserne. Jeg har naturligvis dansk autorisation som jordemoder, og faktisk også en norsk.

Jeg er desuden registreret og godkendt i styrelsens for patientsikkerhed og medlem af Jordemoderforeningen.

Jeg er som sagt godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed og du kan læse deres rapport lige her.

 

Hvorfor Fødsel og Familieliv:

En vellykket familie er min livsmission, og det tror jeg, det er for rigtig mange. Derfor er jeg særdeles optaget af, hvad der skal til for, at familielivet bliver en succes og glæde.

Udover at være privatpraktiserende jordemoder, er jeg ansat som jordemoder i et lægehus, dvs. i almen praksis. Før dette har jeg været ansat på Herlev og Roskilde sygehuse som jordemoder, og jeg har vikarieret i Norge og på Nykøbing Falster sygehus.

I det offentlige kunne jeg ikke gøre det så godt, som jeg gerne ville. Rammerne var og er ikke til det, og vi har på samfundsplan besluttet os for, at dét det offentlige skal sørge for, er, at bringe mor og barn sikkert igennem graviditet og fødsel med liv og lemmer i behold. I mindre grad vælger man, fra samfundets side, at fokusere på OG prioritere den oplevede del af hele processen.

Alle jordemødre inkl. mig selv kæmper for, at det skal blive så god en oplevelse som muligt alligevel i det offentlige sundhedsvæsen, men økonomi og rammer sætter en grænse, og derfor er det vigtigt for mig også at være privatpraktiserende jordemoder, for dér kan jeg arbejde for at hele processen skal blive en oplevelse af en unik og vidunderlig tid.