Jordemoder Lise-Lotte Rudniak har været jordemoder siden 2008 og selv er mor til tre piger.

Lise-Lottes eget familieliv: Jeg er mor til tre piger, Andrea fra 2017, Carolina fra 2006 og Isabella fra 2002. Jeg er gift med Morten, som har tre drenge udover vores fælles Andrea. Vi bor i Skovlunde.  

Job: Jeg er ansat i et lægehus i Hedehusene 4 dage om ugen. I klinikken varetager jeg naturligvis graviditetsundersøgelser, barselssamtaler, amning og børneundersøgelser. Jeg giver præventionsvejledning, oplægger spiraler, tager mig af blødningsforstyrrelser, overgangsalder, svigtende fertilitet, ønsket om abort og gynækologiske undersøgelser. Jeg har desuden samtaleterapi og meget mere. Jeg er MEGET glad for mit arbejde som jordemoder i klinikken – det er meget alsidigt og jeg får brugt de fleste af mine kompetencer.

Uddannelse, autorisationer, certificeringer mm: Jeg er uddannet jordemoder, og jeg har en master i sundhedspædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet. Sidstnævnte gør mig kvalificeret som censor ved Jordemoderuddannelserne. Jeg har naturligvis dansk autorisation som jordemoder, og faktisk også en norsk. Jeg er desuden  medlem af Jordemoderforeningen.