Mellem forløb: 100% klædt på og støttet af din private jordemoder!

En samlet pakke – 100% klædt på og støttet af din private jordemoder!

Fødsel og Familielivs samlede pakke forbereder dig fuldstændig til din kommende fødsel og støtter dig 100% til en vellykket amning.

Jeg følger dig som din helt egen private jordemoder i din graviditet, hvor evt. tidligere eller nuværende udfordringer tages hånd om, jeg forbereder dig med al den viden, du og din partner har brug for forinden, og jeg modner dig og din krop, så den er klar til den forestående fødsel. Efter din fødsel er jeg der også, når amningen skal etableres – hver dag indtil den blivende mælk er løbet til. Du bliver altså i dette forløb støttet, fulgt og klædt HELT på med masser af viden og forberedelse, så du føler dig TRYG og klar til en god fødselsoplevelse og vellykket amning.

Jordemoder Lise-Lotte Rudniak

Hos Fødsel og Familieliv møder du altid jordemoder Lise-Lotte, som har været jordemoder siden 2008 og er selv mor til tre piger.

For dig som ønsker en MEGET bedre fødsel og vellykket ammestart, hvor DU føler dig helt tryg og sikker!

Denne samlede pakke henvender sig især til dig, som…

 • vil klædes HELT på til din forestående fødsel og amning. Med denne pakke får du ALT, hvad du har brug for af støtte og forberedelse. Måske har du født før, og den oplevelse har sat spor i dig, som nager dig. Måske har dit forrige forløb betydning for de råd og anbefalinger, du får nu, som skubber dig i en retning, der føles forkert for dig?! I det offentlige sygehusvæsen tilbyder man som oftest endnu flere undersøgelser, behandlinger og indgreb som løsning på en situation, der er eller har været kompliceret. Dén tilgang kan konflikte med dit ønske om det ukompliceret og normale forløb.
 • måske går rundt med hjertesmerte eller frustration over det, som skete i dit forrige forløb – og det er netop nu i denne graviditet  og kommende forløb, at du ønsker det anderledes.
 • stiller spørgsmålstegn ved de mange anbefalinger, tilbud, undersøgelser og indgreb, som bliver dig tilbudt. Det kan føles lidt som at tisse i bukserne – umiddelbart lyder de betryggende – men måske der er noget i dig, der stiller spørgsmålstegn ved tilgangen.
 • savner et fokus på dét, som fungerer – det som dur.
 • søger en second opinion fra en kompetent jordemoder, som giver sig tid til at forklare, hvorfor du bliver anbefalet, som du gør – og også fortæller dig hvad bagsiden af medaljen er – for der er som regel nogle bivirkninger ved indgreb og behandlinger, som du også skal tage stilling til og tage med i betragtning.
 • er træt af, at føle dig magtesløs, lille, nedgjort eller umyndiggjort i sundhedsvæsenet.
 • vil være klædt på til at træffe de valg, som er helt rigtige for dig.
 • søger støtte til at gøre det helt rigtige for dig.
 • drømmer om at føle dig opløftet og stærk, og stå tilbage med en god fødsels- og ammefortælling.
 • er ambitiøs med din proces omkring din fødsel, amning og morrolle.
 • vågner op og er træt af at være bekymret over din kommende fødsel og barsel.
 • forsøger at ”regne den ud”, men samtidig ikke føler dig klædt godt nok på til at være sikker i dine tanker og overvejelser.
 • ikke har ro omkring din kommende fødsel og amning – og det stjæler utrolig meget positiv opmærksomhed fra din graviditet. Der er næsten ikke plads til at glæde sig eller nyde det.
 • savner at kunne føle dig tryg, sikker og kunne læne dig tilbage i tryg forventning om, at du ikke er alene.
 • finder ro og glæde ved at vide, at jeg vil støtte dig og være der for dig.
 • drømmer om, at kunne glæde sig!
 • som plejer at være en ressourcestærk kvinde med intakt power, men i denne situation føler du, at dine vinger er blevet ‘stækket’.
 • søger fyldestgørende information
 • vil behandles ligeværdigt i samarbejde med en sundhedsfaglig professionel jordemoder
 • drømmer om en god, ukompliceret og spontan fødsel. Uden hospital, ledninger, sygdomsfokus.
 • drømmer om en (bedre) og vellykket amning
 • ønsker sig en god og rolig start på familielivet

 

Alt dette får du i den samlede pakke:

I denne samlet pakke får du alt, hvad du har brug for til at forberede dig optimalt samt at støtte dig i din graviditet og i din amning. DIN historie, ønsker og drømmer er i fokus. Du får:

1. Jordemoderkonsultationer efter behov:

Planen for disse konsultationer lægger vi sammen. Det afhænger af, hvornår i din graviditet, vi indleder vores samarbejde, om du også bliver set af den offentlige jordemoder, samt hvad dit behov er. Generelt skal du forvente, at besøgene bliver tættere og hyppigere jo tættere på termin, vi kommer. Fra uge 37 ses vi mindst én gang om ugen. Konsultationerne er i dagtid på hverdage hjemme hos dig.

2. Privat fødselsforberedelse og ammeforberedelse

Privat Fødselsforberedelse (3 timer) samt Privat Ammeforberedelse (2 timer) for DIG og din partner. Forberedelserne er i dagtid på hverdage hjemme hos dig.

3. Fødselsmodning x flere

Fra uge 37 vil du hver uge tilbydes modningsakupunktur, som vil modne og blødgøre din livmoderhals. Det virker for mange på den måde, at det øger sandsynligheden for spontan fødsel tæt på terminen samt en lettere fødsel, når først den går i gang. Samtidig er der ingen bivirkninger ved akupunktur. Efter behov mærker jeg på dig indvendigt og løsner evt. hinder, hvis det giver mening og er fornuftigt i din situation. Når du er ved at være rigtig godt moden i dine indvendige forhold (livmoderhals og mund), kan vi give dig en rigtig god omgang ”fødselsstimulerende cocktail”, hvor vi stimulerer veerne med rebozo, akupunktur, hindeløsning og evt. et klyx (lavement). Mange føder af dét. Det foregår i dagtid på hverdage hjemme hos dig.

4. Barselshjælp:

Når du har født, vil vi fortsat være i kontakt mindst én gang hver dag indtil mælken løber til, dvs. ca 4-5 dage. Jeg kommer meget gerne og besøger jer dagligt – hvad enten det er på sygehuset, eller du er hjemme, for at støtte op omkring den vellykket amning. Du er fra ammeforberedelsen godt klædt på med viden i fht amning. PKU i eget hjem er inklusive.

Først herefter slipper jeg “taget” med dig/jer, fordi nu er jeres familie ‘flyveklar’.

Pris:

Prisen for alt dette i den samlet pakke er 18.000 kr. Inkl. kørsel til og fra din bopæl samt PKU og forsendelse af denne.

Hvilket svarer til prisen på 4-5 måneders betaling til en vuggestueplads (Institutionsprisen i Ballerup kommune udgør pt. 3.700 kr./mdr.) – vildt nok!

RABAT: Prisen for det, som du allerede har købt og betalt fratrækkes prisen.  

Hvorfor skaber denne samlede pakke værdi?

Som bekendt er tiden og ressourcer begrænset – og for mange utilstrækkelig i den offentlige svangreomsorg. Flere steder har man erkendt, at man faktisk ikke lever op til sundhedsstyrelsens anbefalinger for området.

I jordemoderkonsultationen tilstræber man de fleste steder kendthed og kontinuitet, men strukturændringer, sygdom og ferier kommer ofte i vejen for, at det er den samme jordemoder, du går hos i offentligt regi. Ydermere er der kun afsat 30-40 min. til den første konsultation, og 15-20 til de efterfølgende, så det er begrænset hvilket nærvær, der er mulighed for at kunne blive etableret.

Når du har mig, som din private jordemoder kan du enten ”nøjes” med mig og således undgå at komme til den offentlige jordemoders konsultationer, hvis ikke de 15 minutter er meningsfulde for dig, eller det kan foregå som et samarbejde, hvor vi supplerer hinanden. Det kan vi hjælpes ad med at aftale, hvad du har brug for, og hvad der giver mening.

I vores private jordemoderkonsultationer bruger vi den tid, der skal til. Jeg har afsat min. 90 minutter pr. gang. Vi kan således både nå at få talt om det, som mentalt fylder for dig, og vi kan nå at lave de fysiske undersøgelser, som er relevante. Og jeg kan stille dig spørgsmål, som du end ikke anede, du havde brug for at få talt om. I det offentlige er tiden til undervisning virkelig begrænset, hvis de overhovedet er eksisterende. Det er sparet væk.

Jeg ser igen og igen, at forældre ikke er klædt ordentlig på til både fødslen og amning. Jeg tror, at mange førstegangsforældre tænker, at det nok går – herreste gud, det er jo en naturlig ting at få børn og dermed føde og amme. Det er også sandt – men det er ikke ”naturligt” at være så alene om det, som vi er i dag, når vi får børn. Hvor meget amme-erfaring har du? Hvor mange spædbørn, har I haft i hænderne? Hvor opdateret er din viden om amning? Hvor opdateret er din mors viden om amning? Og hvad er hendes erfaring? Er hun fra en tid, hvor man bildte mødrene ind, at de kun måtte amme 5-6 x i døgnet (det sagde man sgu!) og efter 20 minutter ved brystet, skulle de stoppe amningen. Helt galt ved vi i dag.

Min pointe er, at de fleste kommende forældrepar virkelig har god gavn og stor glæde af at blive undervist. Lært noget. Hvor pokker skulle I ellers vide fra – og handle godt derfra?! Tiden til AL undervisning, kan du IKKE forvente vil ske i det offentlige. Sådan er det bare i dag. I dette samlet pakkeforløb har vi AL den tid, vi har brug for, til at få talt et evt. forrige forløb igennem – især hvis der er noget fra din forrige fødsel, igangsættelse eller amning som skurrer! Det giver et rigtig godt afsæt til at finde glæde og nydelse i nuværende graviditet, når det forrige blive foldet ud – og sat pænt på plads igen.

Denne samlede pakke indeholder også ubegrænset fødselsmodnende aktiviteter (akupunktur, rebozo, hindeløsning mm), når det er fagligt fornuftigt og meningsfuldt i dit forløb. Ligeså bliver du klædt optimalt på i fht amme- og fødselsforberedelse – kun for dig og din partner – lige når det passer jer. Endelig bliver du fuldkommen støttet i din barsel og i din ammeetablering, da jeg er i kontakt med dig, og gerne besøger dig hver dag indtil mælken løber til (ca. 4.-5. dagen efter fødslen).

Du skal ikke sidde alene derhjemme – eller på barselsgangen – og finde ud af det med amning alene. Ikke alle børn er naturtalenter i amning, og nogle gange skal der en aktiv hånd til.  

Hvad kan jeg forvente at opnå med en samlet pakke?

I Fødsel og Familielivs samlet pakke vil du

 • blive optimalt klædt på til en god fødselsoplevelse og vellykket amning
 • få klarhed over og bearbejdet et evt. tidligere forløb, som har sat spor i dig
 • opnå en følelse af kontrol og magt i din graviditet, fødsel og amning. Du vil i højere grad føle dig, som ”fører” i førerhuset af din egen graviditet, fødsel og amning.
 • blive styrket og løftet i din egenoplevelse af kompetencer i fødeverdenen og som mor.
 • finde mod og glæde i den nuværende graviditet og kommende fødsel og amning.
 • gøre dig uafhængig af det offentliges skrabede eller manglende tilbud med utilstrækkelig tid og ressourcer
 • øge din chancer MARKANT for en god fødsels- og ammeoplevelse – UANSET hvad der sker rent fysisk.
 • føle dig tryg og sikker og ”holdt i hånden”.

 

Hvad gør du nu?

Er denne samlet pakke, hvor du bliver optimalt klædt på og støttet helt frem til fødslen og tiden bagefter noget for dig, skal vi for det første undersøge om min kalender er ledig til det, da der naturligvis er en begrænsning i, hvor mange forløb jeg kan have af gangen. Ser det fornuftigt ud – sender jeg dig en skriftlig aftale, hvor aftalens indhold fremgår. Når du har betalt fakturaen, er aftalen endelig på plads. Du behøver ikke bestemme dig endnu! Kontakt mig gerne for en snak om denne samlet pakke er det optimale for dig. Du kan skrive via den sikre og krypterede forbindelse via Klient Login (Online Booking), som du måske allerede kender. Du kan også kontakte mig ved at skrive en sms på 50842189 – så ringer jeg til dig.

Ved ønsket om hjælp og støtte til fødsel – se under ‘enkeltydelser‘