Mellem forløb: 100% klædt på og støttet af din private jordemoder!

Gratis jordemodercafé

Jordemodercafé er et næsten gratis tilbud til dig, som er gravid og nysgerrig på at vide mere. Det koster 100 kr at tilmelde sig.

Jordemoder Lise-Lotte er værtinde ved arrangementet, og der holdes altid et oplæg som tager udgangspunkt i dagens emne.

Til jordemodercafé er der samtidig plads til dialog imellem de gravide og jordemoder, da holdene holdes relativt små. Det er derfor også en meget hyggelig og rar stemning, der er omkring caféen.

Jordemodercaféerne koster 100 kr og gives ikke retur.

Se aktuelle datoer her. 

 

Jordemoder Lise-Lotte Rudniak

Hos Fødsel og Familieliv møder du altid jordemoder Lise-Lotte, som har været jordemoder siden 2008 og er selv mor til tre piger.

For dig som ønsker en MEGET bedre fødsel og vellykket ammestart, hvor DU føler dig helt tryg og sikker!

NÆSTE JORDEMODERCAFÉ :

Fredag d. 13. august. 

Dagens tema: Fødselsmodning

Jordemodercafé er fra klokken 12-13, og det er næsten gratis – det koster 100 kr. som betales samtidig med tilmelding.

Kom og hør Lise-Lotte fortælle om hvad der sker i din sidste del af graviditeten, hvorfor det er en fordel at være ”blød, moden og eftergivelig” forneden fremfor stram og rigid.

Hør også hvad du aktivt kan gøre for at fremme en spontan fødsel tæt på din termin, så du på den måde kan undgå at skulle tage stilling til rutinemæssig medicinsk igangsættelse i slutningen af graviditetsuge 41.

Kom gerne til denne Jordemodercafé før din graviditetsuge 37, men du er også velkommen hvis du er tættere på din termin. Skulle du være forhindret i at komme efter du har tilmeldt dig, giv da besked (tlf. 50842189), så en anden kan få pladsen. Pengene gives ikke retur.

Skal du med?  Tilmeld dig nu, så du er sikker på en plads. Samtidig betales 100 kr til mobilepay 91630. Først dér er tilmeldingen endelig.

Kærlig hilsen fra jordemoder Lise-Lotte.