En unik og vidunderlig proces

Drømmer du om, at det at få et barn, kommer til at opleves som en vidunderlig og unik proces? Så er du kommet til det rette sted!

Jeg taler ikke om, at alt skal føles idyllisk eller pakkes ind i et lyserødt skær. Jeg taler heller ikke om, at du ingen graviditetsgener, vil føle, at din fødsel helt sikkert bliver ukompliceret, eller at du ingen ammeproblemer vil opleve. Ikke mindst taler jeg heller ikke om, at du ikke vil komme til at føle dig udfordret, forandret og usikker undervejs, ligesom at jeg heller ikke taler om, at dit parforhold vil forblive det samme som før…

Jeg taler om, at vi tager hele dén pakke, som ovenfor beskrevet, der følger med, når et barn bliver til – både i fysisk, mentalt og relationel forstand – og grundlæggende kommer til at føle dét som en helt igennem unik og vidunderlig proces!

For det er en proces; Det tager tid at blive gravid, at føde, at lære at amme, at vende sig til at være mor, at lande i sit parforhold med de nye rammer, som familien skaber. Men jeg siger dig én ting:

Du er ikke uden magt – du er ikke uden indflydelse. Processen (med alt hvad den indebærer af udefrakommende ting og sager) bestemmer ikke over dig – det gør du!

Så du kan vælge, at du vil have oplevelsen af en unik og vidunderlig proces, når dit barn kommer til – når din familie dannes.