Bagsidetekst

”Du er god nok, mor” handler om, at du som kommende eller øvet mor erkender, at du er helt god nok. Vi lever i en tid, hvor der findes en jungle af viden fra både fagpersoner og selvudnævnte eksperter på fx de sociale medier. Det er snublende let at miste forbindelsen til sig selv i alle de gode råd. Hvad er egentlig det rette at gøre for mig og mit barn? Denne bog hjælper dig til at navigere i krydsfeltet mellem faglig viden, andres meninger og dig. Du vil få forståelse for, hvorfor det faktisk ikke er så ligetil blot at stole på sig selv i denne livsfase, og du vil få inspiration, i form af redskaber, til netop at styrke dit eget ståsted. Formålet er at styrke din indre morpower, så livet for dig, dit barn og familieliv føles lettere og mere glædesfyldt.

NU udkommer min bog “Du er god nok, mor”. 

Jeg startede med at skrive den, da jeg selv var på barsel i 2017. Det er længe siden, og jeg kan love dig for, at jeg har været tæt på at opgive projektet. Men nu er den her!

Officiel UDGIVELSESDATO er d. 29/11-21 !! Du kan bestille bogen her.