I denne første rigtige episode af Fødsel og Familielivs Podcast taler jeg med Diana, som du ser så smukt på billedet, om dengang hun blødte tidligt i graviditeten. Hun frygtede, at det var starten på en spontan abort – og det kan det også være tegn på – men det behøver det ikke at være! Mange følelser kom i spil – hør Diana dele ud af dem.

Vi taler også om, hvornår det er en god ide at fortælle om sin graviditet, når risikoen for spontan abort er relativ høj. Diana valgte at dele det hele med sin familie.

I skrivende stund har jeg allerede lavet en aftale med en kvinde, som desværre har blødt op til flere gange i den tidlige graviditet – og har aborteret alle gange. Det er ikke særlig opløftende fordi det minder os om den risiko for dét, som der er. Men ikke desto mindre har MANGE kvinder prøvet det – og derfor er det SUPER stærkt, at hun vil dele ud af sine tanker og følelser midt imens det står på (fordi hun forsøger faktisk at blive gravid – og få et barn!). Måske det kan være en støtte at lytte til en anden kvindes følelser i fbm spontan abort, hvis du også har prøvet det! Lyt med – jeg forventer det udkommer i slutningen af juli.

Men altså – her for du i første omgang en samtale om blødning tidligt i graviditeten: